Sæt din pris!

Bliv skarp på din prissætning med Lisbeth Rysgaard.

Er du i tvivl om, hvordan du skal sætte din pris? Så er du langtfra alene! Prissætning er for mange musikere en svær øvelse og kan måske også føles meget personligt at tale om. Alligevel er det vigtigt, at vi gør det. Derfor har DMF Aarhus, DMF Randers og DMF Silkeborg i fællesskab inviteret Lisbeth Rysgaard, musiker, iværksætter og medforfatter til ’Freelancehåndbogen’ til at gøre netop det!

Lisbeth Rysgaard deler denne aften ud af sine værktøjer til, hvordan du kan blive skarp på din prissætning. Lisbeth Rysgaard er eksamineret coach fra Dispuk og freelancer igennem 25 år. Hun har coachet mere end 2.000 freelancere, undervist tusindvis af professionelle kunstnere og akademikere i karriere- og forretningsudvikling, på konservatorier og i masterclasses i karriereudvikling i Kina, Brasilien, Letland og Irland.

Efter Lisbeths oplæg vil der være diskussion i grupper med udgangspunkt i oplægget, hvor du har mulighed for at dele dine erfaringer med andre og selv blive klogere.

Arrangementet finder sted onsdag den 14. september 2022 kl. 19-21 hos DMF Aarhus’ Freelance Fællesskab på Vestergade 19, 1.sal. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig. Der er et begrænset antal pladser, som besættes efter først-til-mølle-princippet. Du tilmelder dig arrangementet her.

Få et gratis karrieretjek
Lisbeth er også karrierecoach ved Dansk Musiker Forbund, og du har som medlem mulighed for at booke en 1-1 session med hende til et karrieretjek. Læs mere her. Når Lisbeth gæster Aarhus-afdelingen i forbindelse med ’Sæt din pris!’ arrangementet, vil det være muligt at møde hende til et karrieretjek her.