Sangskriver aften på The Merchant Room – 16. januar 2020

Spotlight Livesession er en Open Mic scene, hvor sangskrivere og bands kan spille eget originalt materiale foran et publikum. En unik mulighed for at afprøve den nye demo live, støve gamle numre af og ikke mindst netværke med andre musikere. Det aarhusianske musiklandskab er i sandhed fremadstormende i disse år, og Spotlight er scenen hvor du kan opleve de nyeste musikalske skud på stammen!

De optrædende kan spille 1-3 af deres egne sange på aftenen. Skriv gerne til spotlight@train.dk med info om hvor mange numre du ønsker at opføre og for spørgsmål til fx udstyr. Du kan også henvende dig til værten på aftenen hvis, du ønsker at spille.

Torsdag den 16. januar 2020 kl. 20-22 på The Merchant Room, Frederiksgade 40, 8000 Aarhus C. Fri adgang til arrangementet og alle er velkomne!

Aftenes vært er sangerinde og sangskriver Lihme (Silje Marie). Hun producerer indie pop ballader med et intenst nærvær som rammer de store følelser i de små velvalgte instrumentale detaljer. Lihme udgiver til april sin debut EP og har fået fine ord med på vejen af bl.a. Gaffa: ”Opmærksomheden er allerede begyndt at bevæge sig over mod den kvindelige singer-songwriter […] Det dybsindige popunivers kører på højtryk og kærtegnes af den bløde stemme, som reflekteret synger om emner man kan relatere til”.

Spotlight (Live Session) er et nyt tiltag Train Live afholder i samarbejde med The Merchant Room og Dansk Musiker Forbund – DMF

______________________________________________________
Følgende udstyr er til rådighed på aftenen:

– 1 stk. guitarforstærker
– 1 stk. basforstærker
– 1 stk. klaver
– PA-anlæg
– 8 kanalers mixer