Sangskrivercoaching med Sko/Torp

Chili & Chill Out 2014 – Sangskrivercoaching med Sko/Torp

chili2014_sangskrivercoaching_annonce_640x420

Hvad skal der til for at skrive den fede sang? De to kendte sangskrivere vil berette om deres virkemidler til deres kendte sange, og desuden afholdes en workshop hvor der arbejdes med dit eget sangforlæg.

Pop-rockduoen Sko/Torp står klar til at tage imod dig og din sang. Med sanger Søren Sko og guitarist Palle Torp holder vi her en helt unik heldags workshop, hvor du kan komme med en sang, og arbejde på den sammen med de erfarne sangskrivere. Sko/Torp. De vil først fortælle om deres eget arbejde som sangskrivere. Der vil være mulighed for dialog, hvor der kan spørges til råds og tales om arbejdet med og omkring kompositionerne, baggrunde og overvejelser i processerne med både tekster, musik, og meget mere. Der vil i fællesskab blive taget hul på deltagernes medbragte tekst og akkorder/skitser til et nummer. Og meningen er at dagen ender ud i, at alle har fået mere eller mindre skrevet en sang, Der er i alt 15 pladser på workshoppen, som varer seks timer.

Forhåndstilmelding skal ske til DMF-Aarhus v/Lars Knudsen på lak@dmf.dk, ved først-til-mølle. Workshoppen er helt gratis, eneste krav er at du har et oplæg til en færdig/ufærdig sang med, som I kan arbejde på. Workshoppen afvikles fra kl. 15.00-21.