Sangskriverkursus med CS Nielsen

Sangskriverkursus med CS Nielsen
Arrangeret af Akustikken og CS Nielsen

Går du rundt med en sangskriver i maven og er du nysgerrig på at udforske et helt univers af muligheder udi både tekster og melodier? Så er denne weekend måske lige noget for dig.

Kurset er for dig med ambitioner om at udtrykke dig igennem ord og toner, uanset om du er rutineret eller først lige har opdaget, du har smag for sangskrivning.
Om du skriver på dansk, engelsk eller et helt tredje sprog er ikke afgørende. Ligesom det heller ikke er afgørende hvad du spiller på og på hvilket niveau. På dette kursus er det vigtigste din passion for sangskrivning og masser af gå-på-mod til at arbejde med både tekster og melodier.

Stig Nielsen (CS Nielsen) er professionel sangskriver, sanger, guitarist, foredragsholder og højskolelærer. Gennem en omfattende koncertvirksomhed i ind- og udland samt tre anmelderroste og prisnominerede pladeudgivelser, har han etableret sig som en markant dansk ambassadør for Americana/country/folk-genren og var desuden nomineret til ”Årets Sangskriver” ved dette års Danish Music Award – Folk. CS Nielsen har desuden gennem en årrække arbejdet som underviser i sangskrivning, litteratur og film på først Engelsholm og siden Jyderup Højskole.

Akustikkens opmærksomhed har altid været skarpt rettet mod den danske såvel som den udenlandske sangskriverscene, hvad enten det drejer sig om amatør- eller professionelle musikere. Igennem tiden har vi afholdt flere sangskriverkonkurrencer, doneret guitarer til bl.a. ÅSV (Aarhus Sangskriver Værksted) og andre gode formål. Derudover sætter vi en stor ære i at samarbejde med både nuværende og up-coming sangskrivere og derfor er vi glade for at være medarrangør af dette kursus.

Den praktiske del:
– Kurset finder sted på Rødegaard Kursuscenter
– Dato: 15. – 17. juni 2018
– Pris: DKK 1950,- (dækker kursus, kost og logi)
– Antal pladser: 18 personer (9 dobbeltværelser)

Vi mødes fredag d. 15. juni kl. 18 til indkvartering og/eller aftensmad. Herefter en kort velkomst, hvorefter vi går lige på og hårdt med første session kl. 20.

Tilmelding sker ved at sende en e-mail til ingeline@akustikken.dk med dit fulde navn og telefonnummer.
OBS! Tilmeldingen er registreret så snart betalingen er modtaget – herefter er aftalen bindende.

Vi glæder os til en fed weekend med en masse musik!