Shades of Blue – Årets Blues Live Pris

Stort tillykke fra DMF-Aarhus til århusianske Shades of Blue, der i går modtog “Årets Blues Live Pris” 2018 ved Danish Music Award Blues – prisuddelingen på Turbinen i Randers.

Inger Boysen siger: Og den Aarhusianske guitarist, Ronni Boysen, for bedste udgivelse med bandet Trainman Blues <3
og hoochie coochie man prisen til DK’s bedste blues booker, Peter Astrup! <3

DMF Aarhus Afdelingen: Det er så fortjent. Spillemænd fra øverste hylde, der har spillet sammen i 30 år. Så man kan også godt sige, at det var på tide.

Shades Of Blue takker for DMA Blues Live prisen.
Tak for alle de gratulationer vi har fået.
Vi er glade og berørte over den opbakning I øser over os.

Claus Daugaard
Jeg vil gerne takke for alle de skønne lykønskninger som er kommet i forbindelse med at Shades of Blue i aftes modtog årets DMA live pris. Tak til Morten BraunerUffe Steen og James Loveless for at være så fantastiske at spille med.
Musik sætter dybe spor i os alle på godt og ondt, og de bliver der hele livet. Det at være musiker kan indimellem været hårdt på mange måder. Troen på egne evner, bearbejde følelser, og komme videre, så man kan nyde musikken og komme ind i det rum som er så fantastisk at være i.
Derfor er jeg især glad for denne pris, ikke kun fordi den anerkender Shades of Blue som helhed, men også anerkender os hver for sig. Tak for det. Og tak Palle Hjorth for de varme ord.
Om et par timer smutter jeg til Malmø for at spille med et andet fantastisk band, nemlig Ole Frimer band. Hurra livet er godt.