Skab et professionelt pressekit (EPK) på en weekend!

Workshop med MIAW Productions

I samarbejde med MIAW Productions udbyder vi denne gennemførte workshop-weekend, hvor et team bestående af en fotograf, en stylist og en musikentreprenør fra MIAW hjælper dig med at nå helt i mål med et gennemarbejdet pressekit, som kan give dig og din musik et stærkt visuelt udtryk.

Det Aarhusbaserede produktionsbureau MIAW drives af Mette Marie Hoeg von Essen (tv) og Gry Colding Ebbesen (th).

HVEM ER MIAW PRODUCTIONS?

MIAW Productions er et Aarhusbaseret produktionsbureau og krea-kollektiv med en bred vifte af kunstneriske profiler, der arbejder med at skabe visuel identitet og helstøbte projekter, både for andre kunstnere og under eget navn. 

Hovedaktørerne i MIAW er Gry Colding Ebbesen (@moonbeegalaxy) og Mette Marie Hoeg von Essen (@vonessen.styling).To kreative sjæle der tror på, at den synergi, der kan opstå mellem forskellige kreative områder, kan styrke dit projekts endelige udtryk, og det indtryk det samlede produkt helst skal gøre i mødet med omverdenen og branchen. 

Med baggrund i musikken kender de begge branchen både som udøvende kunstnere og som fagpersoner inden for hver deres felt og har igennem mange år stået i spidsen som henholdsvis projektleder og art director for andres- og egne kunstneriske projekter. 


Gry Colding
Med en uddannelse fra Det Jyske Musikkonservatorium som sanger og sangskriver, og kreative kompetencer indhentet fra projekterne Concert-In-Stallation, #KIM, ITs PROBABLY ART og sit eget kunstneriske projekt, MoonBee, står Gry Colding med et solidt indblik i, hvad det kræver at formidle sin kunst på skrift og gennem sit æstetiske univers.

“Det er vigtigt for mig, at man ikke kun får en tekst med som kan bruges af medierne, men som også kan bruges til at hjælpe kunstneren på vej med at definere, hvem man ønsker at være og hvad man ønsker at udtrykke igennem sin kunst. For som bekendt, kan man ikke se hele billedet når man selv sidder indenfor rammen, og det er netop det jeg gerne vil hjælpe dig med – at se hele billedet”.

Mette Marie Hoeg von Essen
På papiret står der Cand. musicae med rytmisk sang og dans som hovedfag, men mellem linjerne rebelsk cirkusprinsesse. Mette Marie Hoeg von Essen, har som hendes navn indikerer det, lige så mange titler som hun har navne. Som mangefacetteret kunstner, vil hun trække på sin erfaring som sanger og sangskriver i projektet Goldy GoLightly og LEIA, som stylist i mode- og musikbranchen og fra kunstens verden med installationen PERIOD: Et samfundskritisk projekt om fertilitet og moderskab. 

“Min tilgang til styling er ikke dikteret af modens tendenser. Jeg er mere interesseret i at lade mig rive med af stemninger eller bygge videre på kundens/kunstnerens allerede eksisterende univers og personlighed. Det imens jeg blidt forsøger at skubbe lidt til grænserne. Mit ønske er at skabe et unikt, visuelt udtryk der understøtter dit projekt.”

PRIS OG TILMELDING

Prisen på workshoppen er 10.000 kr. inklusiv forplejning alle 3 dage. Som medlem af Dansk Musiker Forbund kan du dog deltage til en medlemspris på 5.000 kr.


Vi gør opmærksom på, at du, som medlem af KODA, har mulighed for at ansøge puljen ’PR og markedsføring’, der har deadline den 25. maj 2022, om støtte til at deltage i workshoppen. Såfremt du planlægger at søge støtte til at deltage, opfordrer vi dig til at give afdelingens forperson, Camilla Overgaard, besked. Hun står nemlig til rådighed med feedback/sparring på din ansøgning og kan kontaktes på cor@dmf.dk. Ønsker du sparring på din ansøgning, er det vigtigt, at du henvender dig i god tid.    

Workshoppen kan rumme op til 10 deltagere, og deadline for tilmelding er den 12. juli 2022. Du tilmelder dig her. Hvis du har spørgsmål til workshoppen, er du velkommen til at kontakte Lars på lak@dmf.dk eller Camilla på cor@dmf.dk

B Æ R E D Y G T I G   K R E A T I V I T E T
En af grund-idéerne med denne workshop er at vise, at man kan komme langt med ‘den gode idé’.
At du med stor sandsynlighed har noget derhjemme i gemmerne, som enten kan genbruges, transformeres eller fungere som en effekt på billedet. Vi beder jer derfor om at medbringe eget tøj, makeup, materialer og genstande, I forestiller jer kunne indgå i photo shootet.

Inden workshoppens start vil vi desuden lave aftaler med udvalgte genbrugsbutikker og second-hand-shops, hvor I vil kunne låne/leje/købe materialer til gode priser.

PROGRAM

FREDAG – 12. AUGUST

16:00 Check-in med hinanden & gennemgang af weekenden
16:30 Pressemeddelse – udformning, opsætning & indhold med Gry
18:00 Aftensmad
19:00 Interviews & skriveværksted
20:00 Gennemgang af det Elektroniske Presse Kit
21:00 Tak for i aften

LØRDAG – 13. AUGUST
9:00 Sparring i par, gennemlæsning af pressetekst & elektronisk presse kit
11:00 Moodboards & inspiration – hvordan kan jeg være min egen art-director?
12:00 Frokost
12:30 Genbrugs shopping/ æstetik scouting i byen ud fra en bæredygtig tankegang
15:00 Leg med dit kreative udtryk- sammensætning af materialer og tekstiler

SØNDAG – 14. AUGUST

8:00 Makeup & styling påbegyndes
9:00 Photo shoot med Anna Jarmolowicz & Mette Marie / gennemlæsning af presse med Gry
13:00 Frokost
14:00 Afslutning & briefing