Songwriters Summit 2014

SONGWRITERS SUMMIT 2014

640x360-songwriter

Tilmeld dig sangskriverworkshoppen Songwriters Summit 2014, og oplev en uge i Berlin med co-writes, koncerter og internationalt netværk.

Songwriters Summit 2014 arrangeres for sjette år i træk som et samarbejde mellem DMF København og DMF Aarhus. Workshoppen foregår i Københavnsafdelingens lejlighed i Prenzlauer Berg i uge 44 fra 27. oktober til 02. november 2014.

De seks danske deltagere indgår i et tæt arbejdsfællesskab med fire berliner-baserede sangskrivere. Gennem co-write sessions bliver der produceret en masse sange og samtidig danner samarbejdet en udvidelse af den enkeltes sangskriver-netværk. Desuden får deltagerne et indblik i Berlins pulserende og levende sangskrivermiljø. Ugen byder til sidst på mindst én live-showcase på et af byens mange interessante spillesteder. Her vil nogen af ugens co-writes vil blive præsenteret for første gang.

Den erfarne sangskriver Benjamin Aggerbæk er koordinator og projektafvikler på workshoppen.

Tid

Uge 44 fra 27. oktober til 02. november 2014.

Sted

DMFs lejlighed i Prenzlauer Berg, Berlin.

Ansøgning

Der er plads til i alt fire medlemmer fra DMF København og to medlemmer fra DMF Aarhus.

Det er et krav at du har erfaring med at skrive på engelsk.

Deltagerbetalingen er kr. 1.500,- for hele workshoppen inkl. transport, overnatning og forplejning.

Efter indbetaling er tilmeldingen bindende.

Din ansøgning skal indeholde:

  • Link til hjemmeside med musikeksempler eller musikprofil
  • Kort og lang pressetekst på engelsk
  • Pressefoto i høj opløsning
  • Kort begrundelse for ansøgning samt beskrivelse af hidtidige sangskrivervirke (max en halv A4 side).

Ansøgningen skal sendes til Lars Knudsen på lak@dmf.dk senest mandag d. 15. september kl. 12:00. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Lars på mail eller tlf. 8618 4599.

Overnatning

Alle danske deltagere arbejder og overnatter i lejligheden, som har to soveværelser + et musikrum med mulighed for to opredninger.

Transport

Transporten til og fra Berlin foregår med bus. Alle deltagere skal selv medbringe eget instrument.

DMFs lejlighed

Lejligheden ligger i Prenzlauer Berg på grænsen til Mitte i et hyggeligt og stemningsfuldt bohemekvarter. Der er fire minutters gang til nærmeste U-Bahn, og du kan gå til Alexander Platz på et kvarter. De 109 m2 er fordelt på to soveværelser, musikrum, badeværelse og gæstetoilet, køkken med spiseplads og stue med udgang til altan.