Songwriters Summit 2017

Tilmeld dig sangskriverworkshoppen Songwriters Summit 2017, og oplev en uge i Berlin med co-writes, koncerter og internationalt netværk.
Songwriters Summit 2017 arrangeres for ottende år i træk som et samarbejde mellem DMF København og DMF Aarhus. Workshoppen foregår i DMF’s lejlighed i Prenzlauer Berg i uge 44 fra 30. oktober til 5. november 2017.

De seks danske deltagere indgår i et tæt arbejdsfællesskab med fire berliner-baserede sangskrivere. Gennem co-write sessions bliver der produceret en masse sange og samtidig danner samarbejdet en udvidelse af den enkeltes sangskriver-netværk. Desuden får deltagerne et indblik i Berlins pulserende og levende sangskrivermiljø. Ugen byder til sidst på to-tre live-showcases på forskellige venues i Berlins pulserende musikmiljø. Til koncerterne vil nogen af ugens co-writes blive præsenteret for første gang.

Den erfarne sangskriver og bestyrelsesmedlem i DMF København, Benjamin Aggerbæk, er koordinator og projektafvikler på workshoppen.

Tid :
Uge 44 fra 30. oktober til 5. november 2017.
Sted :
DMF’s lejlighed i Prenzlauer Berg, Berlin.

Deltagere :
Der er plads til i alt fire medlemmer fra DMF København og to medlemmer fra DMF Aarhus. Det er et krav at du har erfaring med at skrive på engelsk.

Pris :
Deltagerbetalingen er kr. 1.500,- for hele workshoppen inkl. transport, overnatning og forplejning. Efter indbetaling er tilmeldingen bindende.

Det vi skal bruge fra dig forud for turen er:

  • Link til hjemmeside med musikeksempler eller musikprofil
  • Kort og lang pressetekst på engelsk
  • Pressefoto i høj opløsning
  • Kort beskrivelse af hidtidige sangskrivervirke (max en halv A4 side).

Du kan kontakte DMF Aarhus v/Lars Knudsen for nærmere info om turen på lak@dmf.dk og tlf. 86184599.

Overnatning
Alle danske deltagere arbejder og overnatter i lejligheden, som har to soveværelser + et musikrum med mulighed for to opredninger.

Transport
Transporten fra Aarhus til København, hvor deltagerne mødes og flyver sammen til Berlin – og ligeledes hjemturen igen, er med i prisen. Alle deltagere skal selv medbringe eget instrument.

DMF lejligheden
Lejligheden ligger i Prenzlauer Berg på grænsen til Mitte i et hyggeligt og stemningsfuldt bohemekvarter. Der er fire minutters gang til nærmeste U-Bahn, og du kan gå til Alexander Platz på et kvarter. De 109 m2 er fordelt på to soveværelser, musikrum, badeværelse og gæstetoilet, køkken med spiseplads og stue med udgang til altan.