Spil Dansk og hjemmekoncerter

SPIL DANSK SØGER MUSIKERE TIL HJEMMEKONCERTER. ER DET DIG?

NB: Deadline tirsdag den 11. august 2015

LÆS MERE: Sådan søger du om at komme på listen over Spil Dansk Hjemmekoncerter

640x640-csm_Kontrabassist_v1_Jan_Soerensen

Hvad

Spil Dansk Hjemmekoncerterne skal spilles af én musiker pr. koncert.

Koncertens varighed er ca. en time. Eventuelt to korte sæt af 30 minutter.

Økonomi

 Honoraret pr. koncert er 2.000 kr.

Der ydes ikke tilskud til transporten. Vi forsøger at booke Spil Dansk Hjemmekoncerterne så de foregår i den landsdel hvor du bor.

Hvor

Spil Dansk Hjemmekoncerterne foregår i private hjem for 15-25 særligt indbudte gæster (publikummer).

Hjemmekoncerterne finder sted over hele landet, da vi har aftaler med Spil Dansk kommuner spredt ud over hele kongeriget. Det er kommunernes Spil Dansk styregrupper, som selv finder den lokale vært.

Vi skal bruge musikere til ca. 25 Spil Dansk Hjemmekoncerter, da der vil være én hjemmekoncert i hver af Spil Dansk Kommunerne.

Hvornår

Spil Dansk Hjemmekoncerterne foregår i Spil Dansk Ugen (uge 44), det vil sige i perioden mandag den 26. oktober til søndag den 1. november.

Dato og tidspunkt afhænger af, hvornår den lokale vært kan lægge hjem til til hjemmekoncerten.

Hvem

Spil Dansk søger musikere, som kan fremføre eget materiale.

Det kan være singer-songwriters (guitar/sang eller klaver/sang) som synger og akkompagnerer sig selv, men det kan sagtens også være andre alle andre genrer og instrumenter, blot du spiller musik, som du selv har skabt.

Vi søger professionelle musikere fra hele landet af, da du med fordel kan have kort afstand til der hvor Spil Dansk hjemmekoncerten skal foregå. Som udgangspunkt får hver musiker én koncert, men hvis der er flere kommuner/arrangører som ønsker en koncert med netop dig, og hvis det praktisk kan lade sig gøre med planlægningen, så kan der muligvis blive flere koncerter pr. musiker.

Målgruppen for din koncert er voksne, så derfor søger vi udelukkende musikere der målretter deres optræden og musik til et voksent publikum.

Hvordan

Allerførst skal du søge om at komme på vores liste med musikere som kan spille Spil Dansk Hjemmekoncerter. Spil Dansk sekretariatet udvælger så de musikere, som kommer på listen.

Kommunernes arrangører ønsker derefter ud fra den liste, og så kobler Spil Dansk sekretariatet musikeren med den lokale koncertarrangør. Herfra tager musikeren og den lokale koncertarrangør selv detaljerne omkring det lavpraktiske.