Spil Dansk-projekter søger DMF’ere

af Anine Fuglesang

Dansk Musiker Forbund er gået sammen med Spil Dansk om et nyt projekt ‘Going Local’, hvor kun DMF’ere kan optræde. Skal du være en af de optrædende, skal du skynde dig, for der er snart ansøgningsfrist. Ansøgningsfristen er mandag den 17. april.

(Foto: Sara Galbiati)

Hvert år i oktober dedikerer Spil Dansk en hel uge til dansk musik, og i år er ingen undtagelse. Men som noget nyt i år, er Dansk Musiker Forbund og Spil Dansk gået sammen om koncertformatet ‘Going Local’. Et projekt, hvor musikere får muligheden for at spille i dele af Danmark, hvor professionelle musikere sjældent lægger vejen forbi.

Projektet, som er støttet af Dansk Musiker Forbund, er udelukkende for DMF medlemmer, og du har nu muligheden for at ansøge om at være med. Spil Dansk leder nemlig efter eventyrlystne soloartister nu.

Ansøgningsfristen er mandag den 17. april, og du kan læse mere om projektet og søge her

Et nyt publikum

Asylhjem, nedlagte barakker og flygtningecentre er blot nogle af de venues, der vil være på plakaten, når Spil Dansk Ugen 2917 løber af stablen den 30. oktober til den 5. november. Med projektet Play It Forward giver Spil Dansk nemlig plads til koncerter for et publikum, der ikke er vant til koncerter.

Synes du, at det lyder som et interessant projekt, har du nu muligheden for at ansøge om at være med. Ansøgningsfristen er mandag den 17. april, og du kan læse mere om projektet og søge her

http://spildansk.dk/ansoeg/play-it-forward/