SPIRIT-Koncept Workshop

SPIRIT-Koncept Workshop

SPIRIT-522x261

Start 9. maj 2016 | Aarhus
9/5 + 10/5 kl. 10-16

Klassisk musiker med egen virksomhed?

Du får:

Et arbejdsredskab til projektudvikling
Hjælp til at komme fra tanke til handling
Et forum hvor du får feedback på dine idéer
Input til, hvad det vil sige at være din egen arbejdsgiver
Boostet din motivation for at gennemføre projekter
Fokus på at have dig selv med i processen.

Om kurset

SPIRIT Koncept er et arbejdsredskab i 6 dele til projektudvikling, målsætninger og personlig udvikling. Workshoppens indhold skræddersys efter jeres behov og ønsker, som afdækkes på en individuel coachingsession forud for de to workshopdage. Du bliver del af et team af klassiske freelance-musikere med iværksætter-ambitioner, der deler hinandens erfaringer og får kollektiv feedback på bl.a. forretningsidéer, mål og visioner. Workshoppen foregår som en blanding af oplæg, debat, individuelt arbejde og sparring.

For hvem?

Du er (klassisk) musiker, der enten allerede har startet selvstændig virksomhed, eller har en grundlæggende forretnings- eller projektidé.

Tilmeld dig på Artlab


Musiker og certificeret coach. Udvikler af SPIRIT concept.

Csisse-tomczyk-162x162ertificeret NLP- og ADHD Coach, uddannet slagtøjsspiller fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og indehaver af mit firmaet Zag du Gaf, som tilbyder instrumentalundervisning, workshops, kurser, foredrag, mentaltræning og coaching. Har spillet utallige koncerter i ind- og udland, på alle slags scener fra Det Kgl. Teater til de mindste intimkoncerter, festivaler, shows mv.

Som DMF supporter coacher Sisse Tomczyk indenfor emner som: Karriere, udvikling, motivation, retning og iværksætteri

Når du vælger Sisse Tomczyk som DMF supporter, får du desuden mulighed for at tilkøbe online undervisning i SPIRIT Koncept til DMF-medlemspris. Kontakt pp@dmf.dk, for at høre nærmere!

Du kan høre mere om SPIRIT Koncept her!