Styrk din performance!

Musiker og performanceunderviser Johannes Smed.

Workshop med Johannes Smed.

Som musikere har vi, ikke overraskende, vores fokus rettet mod musikken, men hvad med hvordan vi performer den?

Kom med til workshop med Johannes Smed den 25. marts 2022 og styrk din performance og dit personlige udtryk. Workshoppen udbydes i samarbejde med Århus Sangskriverværksted.

Johannes er musiker og performanceunderviser ved Syddansk Musikkonservatorium på linjen elektronisk musik og lydkunst og arbejder på tværs af genrer og kunstarter. Omdrejningspunktet for workshoppen er solisten i det intime koncertrum. Hvordan skaber man variation, når man kun er én eller få musikere på scenen? Hvordan finder man modet på scenen og sikkerheden i usikkerheden? Hvordan skaber man en nærværende, men samtidig overraskende koncertoplevelse for sit publikum?

Til denne workshop hjælper Johannes med at fylde nye værktøjer i kassen til at styrke din performance og dit personlige udtryk.

Workshoppen starter med at deltagerne spiller for hinanden og for Johannes og arbejder med deres performance. Dagen slutter af med en sandwich i fællesskab.

Kurset er åbent for alle, og der er plads til 6 deltagere.

Pris for DMF-medlemmer og medlemmer af Århus Sangskriverværksted: 200 kr.

Pris for ikke-medlemmer: 1.000 kr.

Forplejning er inkluderet i prisen.

OBS! Nyt sted: Workshoppen er flyttet og finder sted på CasaV58, Vestergade 58, 8000 Aarhus C. Tid: Den 25. marts 2022 kl. 16.00-19.30.

Tilmeld dig her.

Deadline for tilmelding er den 1. marts 2022 kl. 12.
Du vil få besked om, om du har en plads på workshoppen senest den 3. marts.

Hvis du har spørgsmål til workshoppen, er du altid velkommen til at kontakte DMF Aarhus på aarhus@dmf.dk eller telefon 86184599.