Tag med DMF Aarhus i biografen

Goddaw do. Ve’ do mæ’ i biffen?

Vi vil gerne mindes den folkekære musiker og mangeårige medlem af DMF Aarhus, Flemming ‘Bamse’ Jørgensen, ved hermed at invitere dig med i biografen til en særforestilling af den nye spillefilm ‘Bamse’.

Lørdag den 1. oktober 2022 kl. 13.30 har DMF Aarhus derfor lejet en biografsal i Øst for Paradis, med plads til 54 personer. Arrangementet er gratis for medlemmer af DMF Aarhus afdelingen. Hvis du har lyst til at tage med os i biografen, skal du snarest muligt og senest onsdag den 14. september melde dig til på tilmeldingslinket nederst.

Du inviteres med en ledsager, så husk at angive dette ved tilmelding. Du kan altså maksimalt booke en billet til dig selv og en til din ledsager.

OBS! Der er et begrænset antal pladser, som fordeles efter først-til-mølle-princippet.
Tilmeldingen til arrangementet er bindende for både dig og din evt. ledsager, og skulle du mod forventning blive forhindret, beder vi derfor om, at du giver besked i god tid, så vi kan give pladsen til en anden. På forhånd tak!

Om filmen: Instruktør Henrik Ruben Genz bringer, sammen med skuespillerne Johanne Louise Schmidt, Brian Lykke, Lars Ranthe, Anders W. Berthelsen med flere, Flemming ‘Bamse’ Jørgensens fortælling til live på det store lærred. Filmen handler om Bamse der hittede både med bandet ’Bamses Venner’ og som solist med sange som ’Vimmersvej’, ’I en lille båd der gynger’, ’Jeg elsker kun dig’, ’Hvorfor går Louise til bal?’. Det er Bamses livshistorie fortalt både rørende, underholdende og vedkomne, om den lange karriere som hårdtarbejdende entertainer, sejren i Melodi Grand Prix i 1980, de mange hits og 3,5 millioner solgte albums, samt Bamses personlige kamp for at få sin faders anerkendelse.

Vi åbner særforestillingen af filmen med en lille velkomst og ser frem til et hyggeligt medlemsarrangement!

Tid: Lørdag den 1. oktober 2022. Velkomst kl. 13.30 i salen, og filmstart kl. 14.00.

Sted: Øst for Paradis, Paradisgade 9C, 8000 Aarhus C.

Pris: Gratis for DMF Aarhus medlemmer samt evt. 1 ledsager. Deadline for tilmelding: Onsdag den 14. september 2022. Du tilmelder dig via dette TILMELDINGSLINK