Temaaften for selskabsmusikere 2019

Låsby Kro den 4. februar 2019 kl. 19.00 – grejaften

DMF Aarhus inviterer igen til en hyggelig aften med gode kollegaer og denne gang også 3 garvede musikere, som vil vise deres grej frem og spille lidt for os.

Jakobs Musik – Jakob Schmidt Petersen har spillet solo i 25 år og bruger Roland G-70 med trommemodul, Yamaha Synth og en Beringer XR-18 tablet-styret digitalmixer. Jakob spiller med styles, som han selv laver.

Jørgen Lundsgård der spiller Stratocaster og som backing anvender Roland Vima JM8 med midifiler. Stilen er primært Rock’n Roll og PA’et er HK’s meget transportable Nano 600.

Henning Pedersen. Fra Viborg, mangeårig musiker i solo, duo og band sammenhæng. Henning spiller bl.a. på Tyros og saxofon. Henning har et smittende humør og spiller meget for danseglade.

Der er ingen tilmelding til arrangementet, blot mød op. DMF-Aarhus er vært ved en lille forfriskning. Alle er velkomne.

Og husk altså at denne gang er det på:

Låsby Kro, Hovedgaden 49, Låsby.

 

 

 

Årets først Tema-aften blev afviklet på Låsby Kro. Guitaristen Jørgen Lundsgård og de to keyboardspillere Jakob Schmidt Petersen og Henning Pedersen, der også spiller saxofon, præsenterede hver især deres grej og deres repertoire for de ca. 40 fremmødte musikere. Aftenen blev temmelig løssluppen og stemning var helt i top. Sjovt at høre de dygtige og rutinerede musikere fortælle om deres grej og samtidig fik vi et indblik i deres repertoire, som var vidt forskelligt. Tak til de 3 optrædende og til de fremmødte.