Temaaften for Selskabsmusikere

Åbent arrangement i Lading forsamlingshus.
Mandag d. 21. august kl. 19.00 – 22.00

5-mands Band – Grej demo – Mini foredrag

“Blyfri 95”- 5-mands Band

Mød op til en spændende aften og oplev 5-mands bandet “Blyfri 95” fra Djursland. Med Kristian Danielsen i spidsen, startede de op for ca. 8 år siden med erfarne musikere fra andre sammenhænge. Bandet spiller egne numre og er samtidig også et kopiband der spiller numre af Bamse og Bamses Venner. Deres spillejobs spænder vidt fra private fester, forenings- og firmafester, baller samt til festivaler. 

“Blyfri 95” har været på Dansktoppen flere gange med egne numre og har også lavet en enkel indspilning med Jacob Haugaard.Gæld jer til at høre dem spille og fortælle om deres grej og tilgang til musikken.

Læs og lyt til “Blyfri 95” her: https://blyfri95.dk

 GrejDemo – In-Ear Monitor

Aftenen byder også  Grejdemo med Matrix Sales. De vil præsenterer forskellige Shure In-Ear monitorsystemer. Efterfølgende lægges der op til spørgsmål samt erfaringer fra de fremmødte der allerede har et In-Ear system. Hvis du har lyst, vil der også være mulighed for at afprøve systemet. Hvis alt går vel vil Matrix Sales til lejligheden, opsætte et InEar system til “Blyfri 95”. De bruger normalt et konventionelt monitorsystem. Så det bliver spændende at høre deres oplevelse efterfølgende.

Matrix Sales: https://matrixsales.dk/products/audio/in-ear-monitor-systems

 “Lyt Efter” Mini foredrag v/ Torben Kruse

Mød konsulent, foredragsholder og tidligere projektleder for “Pas På Hørelsen” Torben Kruse. Som mangeårig projektleder af ”Pas På Hørelsen” har Torben rådgivet musikere og musikstuderende om forebyggelse af høreskader.

Torben spiller selv musik og har i ti år været høreapparatsbruger – Han har på den baggrund motiveret såvel musikere som ”almindelige mennesker” til at erkende et høreproblem eller en høreskade og fået kickstartet dem til at få gjort noget ved det.

Aftenens emne:

  •  Forebyggelse af høreskader
  •  Når skaden ér sket
  •  Kan man spille musik med høreapparater?
  •  Mere om Torben Kruse her: https://www.lytefter.dk

 
Vi glæder os til at se alle til en spændende aften med social samvær og fagligt indhold.

Tid/Sted: 

Mandag d. 21. august kl. 19-22 i Lading forsamlingshus, Viborgvej 882 i Lading, 8471 Sabro

ingen tilmelding – Bare mød op – Alle er velkomne.

DMF-Århus er vært ved en lille forfriskning.

Lading forsamlingshus 

– ligger 6 minutters kørsel mod vest ad Viborgvej fra E45 afkørsel 47 (Tilst )

Der er stor parkeringsplads ved siden af forsamlingshuset.