Temaaften for selskabsmusikere

Så inviterer DMF-Aarhus igen til temaaften, og denne gang er det anlægsaften, hvor vi har inviteret driftige musikere til at fortælle om deres grej og netop deres måde at anvende det på. Det forgår mandag den 1. september kl. 19.00 på Låsby kro.

Vi får besøg af:

temaaften-karsten-jensen-8x12Karsten Jensen fra Thisted
www.kj-musik.dk, der spiller keyboard, anvender Presonus digital mixer med D&B PA-anlæg og som noget specielt bl.a. anvender en PC til at afvikle styles fra.

 

 

 

 

 

 

 

 

temaaften-Carsten-Bo-Jon-001-09x07Carsten Bo og Jon fra Vejle www.carstenbo.dk/duo/, der er en duo med Jon på guitar og Carsten Bo på Tyros keyboard. Carsten Bo og Jon anvender Midas mixer og ligeledes  D&B PA.

 

 

 

temaaften-rie-damgaardRie Damgaard fra Vejle www.dinnermusik.dk, der som ung kvinde ikke er en typisk selskabsmusiker. Hun spiller på Roland keyboard, samt Nord Stage Compact og har Dynacord D’lite PA.

Alle 3 “hold” er dygtige musikere med gang i kalenderen, og vi får præsenteret 3 vidt forskellige måder at udnytte sit grej og mulighederne på. Vi skal selvfølgelig også høre dem spille nogle numre, og der skal nok blive masser af mulighed for at få inspiration med hjem.

 

 

 

 

Alle er velkommen og der bliver rig mulighed for at få en kollegial snak og hyggeligt samvær. Der er ingen tilmelding, bare kom! DMF-Aarhus er vært ved en lille forfriskning.

Og det er altså:
Mandag den 1. september kl. 19.00 på Låsby Kro

620x620-temaaften-2014-02-wen