Total Hip Replacement interview med Kurt Baagø

Den 27. april, 2018 pladedebuterede den unge Århus-kvintet, Total Hip Replacement med albummet Wonder Why.
To af de fem i Total Hip Replacement er brødreparret, Victor og Carl West Hosbond.
Det du kan lytte til her er et helt interview med brødrene Hosbond, hvor vi kommer vidt omkring i verden, fra Ghana og Tanzania til Finland, alle tre lande, hvor Total Hip Replacement har spillet. Vi snakker osse genre, inspirationskilder, vigtigst Bob Marley og Fat Freddys Drop fra New Zealand.

Prøv osse at læse, hvad Total Hip Replacement skriver om sig selv:

“For Total Hip Replacement er debutalbummet “Wonder Why” kulminationen på 2 års intens livevirksomhed, rejser i Afrika og dybdeborende studiearbejde. Med ”Wonder Why” har bandet søgt at nå ind til kernen af deres egen særegne reggaestil, og har samtidig ladet sig inspirere af deres rejser, sådan at afrikanske grooves, mellemøstlige klange og jamaicansk kor er blevet en del af Total Hip Replacement ́s univers. ”Wonder Why” balancerer mellem at være legende, energisk og improvisatorisk, men insisterer samtidig på stramme grooves og velovervejede kompositioner.

Som titlen antyder indeholder numrene en undren og skepsis over både eksistentielle og politiske temaer. Budskaberne er kritiske i forhold til det kapitalistiske og postmoderne samfund, hvor særligt global ulighed, individualisme, materialisme og magt er omdrejningspunkter. Samtidig hylder ”Wonder Why” fællesskabet og inklusion hvor håbefuldhed for en bedre fremtid skinner igennem i både tekst og lydunivers.

Kort om Total Hip Replacement

Kvintet fra Aarhus dannet i 2013. Live oftest med ekstra blæs og percusion.

Spillede i 2017 på flere danske og udenlandske festivaler, hvor de blandt andet spillede 8 koncerter på SPOT og vandt den anerkendte talentprispå Skanderborg Festival-Total Hip Replacement harturneret meget i udlandet og har især et specielt forhold til Afrika, hvor de har været på 4 turneer i Ghana, Tanzania, Kenya og Zanzibar. I november 2017 var bandet på tur i Kenya og Tanzania, hvor deblandt andet spillede på Karibu Festival i Tanzania-Bandet har tidligere udgivet 2EP ́er i samarbejde med producer Dennis Ahlgren (Tina Dickow, Vincent Van GO GO, Bliglad) og deres kommende debutalbum “Wonder Why” er blevet skabt i tæt samarbejde med Dennis-2018 vil med albumudgivelsen bringe Total Hip Replacement tilbage til de danske festivaler og spillesteder, samtidig med turneer til Finland, Island, Tyskland og Ghana.

Tre Total Hip Replacement-sange fra albummet Wonder Why, kommenteret af Carl og Victor West Hosbond
Closer, Magic Fire og Come Along hedder de første tre tracks på reggae-bandet, Total Hip Replacements debutalbum, Wonder Why.
Brødrene Carl og Victor West Hosbond, der skriver og komponerer til Total Hip Replacement og spiller guitar, Carl og Victor, sang, trombone, fortæller her om Wonder Why-albummets første tre sange, akkompagneret af…Closer, Magic Fire og Come Along.

Total Hip Replacement: Run Faster, Another Life, Cold Man fra debutalbummet Wonder Why
Det unge reggaeband fra Århus, Total Hip Replacements brødrepar, Carl og Victor West Hosbond snakker os igennem track 4, 5 og 6, Run Faster, Another Life og Cold Man fra debutalbummet, Wonder Why…mens vi hører numrene.

AUDIO: Total Hip Replacement: Come My Friend, So Long, Waiting
Reggae-band´et, Total Hip Replacements brødrepar, Victor og Carl West Hosbond snakker os gennem de tre sange, der ligger som skæring 7, 8 og 9 på debutalbummet, Wonder Why

AUDIO: Total Hip Replacement: All I See, Circles
Carl og Victor West Hosbond fra den århusianske reggaegruppe, Total Hip Replacement fortæller om de to sidste numre på gruppens debutalbum, Wonder Why