Musikerdag 2015: Ud Over Scenekanten m. Kristian Koch

‘Ud over scenekanten – Giv publikum en bedre koncertoplevelse’

kursusopslag_kristiankoch_640x360

Kristian Koch er en af landets mest anderkendte undervisere og foredragsholder inden for sceneoptræden for musikere. Han har coachet en stor skare af musikere, både upcomming og profesionelle, og været tilknyttet som coach ved bl.a. KarriereKanonen og Bandakademiet. Kristian Koch er desuden selv uddannet skuespiller og er udøvende musiker

Vi garanterer aha-oplevelser, når Kristian Koch går igang og sætter fokus på bands og musikeres sceneoptræden. Hans udgangspunkt er, at ‘publikum hører med øjnene’, hvilket betyder at musikeren skal være bevidst om sin rolle på en scene, og ikke mindst samspillet med de øvrige musikere i bandet.

En væsentlig pointe er, at uhensigtsmæssig fremtoning på scenen kan ‘støje’ og tage publikums fokus væk fra musikken. Så spids ørene og få et par gode og brugbare tips til næste gang i træder op foran et publikum.

Tid og sted: MONORAMA, Tomsagervej 25, 8230 Åbyhøj, kl. 16.30-18.00. Gratis entré.  NB! Husk også at tjekke de andre spændende tilbud ud ifbm. “Musikerdag 2015” .

Se mere om Kristian Koch på http://kristiankoch.dk