Ung Jazz ruller igen

Igen i år dystes der om 15.000 kr. i international turnéstøtte og professionel sparring. Tilmeldingsfristen er den 1. december 2014.

Igen i år dystes der i talentkonkurrencen Ung Jazz om 15.000 kr. i international turnéstøtte og professionel sparring. Tilmeldingsfristen er den 1. december 2014. På billedet sidste års vindere Musik Før Hemlösa.

Siden 2000 har talentkonkurrencen Ung Jazz været et årligt tilbagevendende indslag for unge danske jazzmusikere. Jazzens talenter får igennem Ung Jazz muligheden for at prøve sig af på spillesteder rundt om i landet, møde et interesseret publikum og ikke mindst blive bedømt af en fagligt velkvalificeret jury. Deadline for at tilmelde sig er den 1. december kl. 24.00.

Coaching, spillejob og præmier

Vinderen af hver kvart- og semifinale får bandcoaching med en professionel musiker med råd og sparring om musik og sceneperformance, som de kan tage med sig til næste runde og videre ud i en musikalsk karriere. Herudover får de deltagende musikere mulighed for kvalificeret feedback på deres musik, og ikke mindst får de oplevelsen at spille på professionelle spillesteder rundt om i landet.

LÆS MERE: Vinder af ung jazz 2014 fundet

Den endelige vinder modtager et tilskud til transportstøtte på 15.000 kroner til en international turné, som bliver booket i samarbejde med JazzDanmark. Sidste års vindere, free jazz-trioen Musik för Hemløsa, spillede blandt andet på Copenhagen Jazz Festival, Modern Jazz Days i Køge, Aarhus Jazz Festival og Giant Steps på baggrund af deres sejr i Ung Jazz.

Den landsdækkende talentkonkurrence Ung Jazz foregår fra den 8. februar til den 2. maj.

LÆS MERE: www.jazzdanmark.dk

TILMELDING (senest den 1. december 2014):www.jazzdanmark.dk/da/tilmelding-ung-jazz-2015