Velkommen til Temaaften på Trykkeriet i Viby

Kom og mød Frank Thøgersen og Flemming Både

Mandag den 28. august er det igen tid til de populære temaaftner for
selskabsmusikere.

Denne gang får vi spændende besøg af Frank Thøgersen, som spiller og har spillet med Kandis, Bamses Venner, Stig Rossen & venner, PS12 m.fl. Frank er trommeslager og har gennem de mange år på landevejene oplevet en masse spændende ting set fra trommeslagerens stol.

Frank krydrer sin historie med eksempler og anekdoter, der bliver spillet og du bliver som tilhører inddraget aktivt. Franks karriere startede som en 10-årig drengs drøm om et liv som trommeslager. En drøm der i den grad er blevet til virkelighed.

Grundstenen i Franks spændende liv har været: Glæde, nysgerrighed og attituden: Ja det vil jeg gerne! Han medbringer masser af højt humør og der er plads til begejstring for alle – også ikke-trommeslagere. Kom og bliv inspireret af en begejstret musiker.

Til vores temaaftner vil vi ind imellem fremover også servere nogle TIPS til selskabsmusikere. Denne aften kommer det til at handle om at få dit keyboard til at sige som et Hammond.

Mange selskabsmusikere er startet på Hammond-Orgel i 60’erne eller 70’erne og har svært ved at glemme den fantastiske lyd fra tonehjulene og Leslierne. Flemming Både vil i denne aftens TIPS give eksempler på hvordan du kan få mere ud af orglerne i dit keyboard. Flemming tager udgangspunkt i Tyros, men brugere af andre keyboard kan sagtens være med.

Alle er velkomne. Ingen tilmelding, bare mød op, DMF-Aarhus giver en lille forfriskning.

Det er mandag den 28. august kl. 19.00 på Trykkeriet, Lykkesholms Allé 98, Viby J.
Det er tæt på syd-motorvejen, og der er gode parkeringsmuligheder.