Vil du spille i London, Hamborg eller Berlin?

Ansøg senest den 27. november for at komme i betragtning til Music Export Denmarks ”Ja Ja Ja Club Nights” i foråret 2016.

csm_jajaja_01_4650ad2865

Man skal være indstillet på, at yde en stor indsats for at optimere promoveringen af band og event overfor den engelske/tyske musikbranche, lyder det fra MXD

Datoerne for Ja Ja Ja Club Nights i foråret 2016 er nu offentliggjort, og ansøgningsfristen for at komme i betragtning til koncerter London eller Berlin/Hamburg er senest d. 27. november.

LÆS OGSÅ: Interesse for dansk musik i udlandet

En af de vigtigste forudsætninger for at komme i betragtning til Ja Ja Ja Club Night er, at din manager og øvrige bagland er indstillet på, at yde en stor indsats for at optimere promoveringen af både dig/dit band og eventen overfor den engelske/tyske musikbranche.

Koncerterne løber af stablen på de følgende datoer:

  • Hamborg/Berlin: 9.-10. marts, 13.-14. april, 11.-12. maj
  • London: 25. februar, 31. marts, 28. april, 26. maj

Deadline gælder for ansøgning til samtlige Ja Ja Ja-aftener i foråret.

Ansøgning senest den 27. november. LÆS MERE OG ANSØG.


Om MXD

MXD, der blev stiftet i 2005, arbejder for at udvikle og understøtte eksport og international formidling af dansk professionel rytmisk musik. Følgende organisationer sidder i MXD’s bestyrelse: ROSA, IFPI Danmark, Roskilde Festival og KODA. Danske Uafhængige Pladeselskaber (DUP) har desuden observatørstatus.
MXD modtager støtte fra Kulturministeriet.

Læs mere på www.mxd.dk.