Workshop: Kommerciel sangskrivning og produktion 2022

Kom med i studiet hos en af landets bedste pop-producere, Jeppe Pilgaard, der har skrevet og produceret for en række nyere danske navne som Clara, Niklas Sahl, Alexander Oscar, Citybois, ANYA m.fl. Jeppe har desuden arbejdet sammen med nogle af de helt store, internationale sangskrivere via sit samarbejde med Cutfather. 

På denne 2-dages workshop inviteres du med indenfor i Jeppe Pilgaards prof. digitalstudie, hvor vi vil dykke helt ned i arbejdet med at komponere og producere sange til kommercielt brug. 

Jeppe gennemgår og viser hvordan han i detaljer arbejder med et hit, helt fra opsætning af sessionen i sin DAW, over sangskrivning og opbygning af produktion, fremlæggelse for artist/publisher, og derfra videre til pitch og salg. 

På workshoppen vil Jeppe sætte en co-writing session op, hvor han styrer en simuleret proces som starter helt fra scratch med en produktion. Der vil blive arbejdet hands-on med projektet i fællesskab, og afprøvet og demonstreret hvad fungerer/hvad fungerer ikke. 

Inden workshoppen har du sendt én demo sang til Jeppe, som han vil lytte og i løbet af workshoppen give feedback på. Der vil blive gået konstruktivt i dybden med én sang fra hver deltager – alt fra arrangement, sangskrivning, produktion, artist-image til råd til placering eller udgivelse af sangen, alt afhængigt af hvad målet er.
OBS: Inden workshoppens dag 2 forventes det, at du arbejder videre hjemme med din udvalgte sang, inden der bliver givet feedback på den på dag 2.

Workshoppen er for dig som allerede er i gang med at skrive og producere, enten dine egne sange eller til andre.


Deltager antal: 

Max. 10 personer.

Tid: 

Tirsdag den 15. november 2022, kl. 9-16.

Tirsdag den 29. november 2022, kl. 9-16.

Sted: 

I Brabrand (præcis adresse følger)

Pris:

DMF medlemmer: 500 kr. pr. deltager for begge dage inkl. frokost.

(Ikke-DMF medlem: 1.000 kr.)

Tilmelding:Tilmeld dig arrangementet her ( https://forms.office.com/r/L9A0ux7ri8)
Kontakt Lars Knudsen på lak@dmf.dk, hvis du har spørgsmål.