Workshop: Kommerciel sangskrivning & produktion. NYE DATOER!

Så er der nyt! I første omgang måtte vi udsætte pga. corona, men nu kan vi slå denne unikke mulighed op igen, for at komme med i studiet og lære fra en af de dygtige danske producere. Tilmelding er igen åben, og der er ledige pladser på workshoppen til oktober – se her…..

Kom med i studiet hos en af landets bedste pop-producere, Jeppe Pilgaard, der har skrevet og produceret for en række nye danske navne som Clara, Niklas Sahl, Alexander Oscar, Citybois, ANYA m.fl.

På denne 2-dages workshop inviteres du med indenfor i Jeppe Pilgaards prof. digitalstudie, hvor vi vil dykke helt ned i arbejdet med at komponere og producere sange til kommercielt brug.
Jeppe gennemgår og viser hvordan han i detaljer arbejder med et hit, helt fra opsætning af sessionen i sin DAW, over sangskrivning og opbygning af produktion, fremlæggelse for artist/publisher, og derfra videre til pitch og salg.

På workshoppen vil Jeppe sætte en co-writing session op, hvor han styrer en simuleret proces som starter helt fra scratch med en produktion. Der vil blive arbejdet hands-on med projektet i fællesskab, og afprøvet og demonstreret hvad fungerer/hvad fungerer ikke.

Inden workshoppen har du sendt én demo sang til Jeppe, som han vil lytte og give feedback på. Der vil blive gået konstruktivt i dybden med én sang fra hver deltager – alt fra arrangement, sangskrivning, produktion, artist-image og hvor sangen er på vej hen, eller hvor skal den hen, for at blive udgivet. Inden workshoppens anden dag, skal der arbejdes videre derhjemme med sangen.

Workshoppen er for dig som allerede er i gang og har egen DAW, og erfaring med at skrive og producere, enten dine egne sange eller til andre. Egen laptop medbringes.

NB! Kurset er ikke for dig der gerne vil være bedre til Logic/Pro-Tools etc. Kurset er rettet imod musikere der producerer, og har eget digitalt setup/studie, og som allerede arbejder med at skrive hits og producere pop, EDM og lign. til kommercielt salg/publishing. Til info – er man udelukkende akustisk singer- songwriter, så er dette ikke den rette workshop.

Deltager antal:
Max. 8 personer.

Tid:
Tirsdag den 20. oktober, kl. 9-16.
Tirsdag den 27. oktober, kl. 9-16.

Sted:
I Brabrand (præcis adresse følger.)

Pris:
250 kr. pr. deltager, for begge dage inkl. frokost.

Tilmelding:
Tilmelding til DMF-Aarhus v/Lars Knudsen, lak@dmf.dk, tlf. 86184599