Berlin lejligheden

Fotos og video: Bjarne Gren

Kom til Berlin en uge!

DMF Aarhus afdelings medlemmer har mulighed for at benytte en superskøn lejlighed i Nordeuropas Kulturmetropol nummer et, Berlin.

Lejligheden er på 109 kvadratmeter, der er 6 faste sengepladser og der er instrumenter og gear til rådighed, så det til en vis grad er muligt at øve i lejligheden.

Flere af afdelingens medlemmer har allerede besøgt den fantastisk beliggende lejlighed i Prenzlauer Berg, som er lige på grænsen til Mitte ved Alexander Platz. Og responsen på opholdene i lejligheden og den skønne by er forrygende!

Ugen går fra mandag kl. 17.00 til næste mandag kl. 11.00.

Vi råder i DMF Aarhus afdelingen over lejligheden i én uge om måneden. Vi udbyder uger et halv år frem ad gangen, hvor medlemmerne i lokalafdelingen kan lægge billet ind på en eller flere af ugerne – er der flere om buddet trækkes der lod.

Lige nu udbyder vil de ledige uger i andet halvår af 2024: Uge 28, 33, 37, 41, 46, 50. Vil du deltage i lodtrækningen om en af disse, kontakt da Aarhus afdelingen v/Lars Knudsen enten på mail: lak@dmf.dk eller ring på tlf. 35 240 260. Deadline for tilmelding er senest mandag den 22. april 2024.

Caretaker Bjørn Næsby viser lejligheden frem.

Video med lidt stemninger fra Prenzlauer Berg og kvarteret omkring Rykestrasse.

Images: cameraweb8905.gif

 [Se fotosamling fra Berlin 2008]

berlin

Ring til DMF Aarhus v/Lars Knudsen på tlf. 35 240 260 for yderligere information.

——————————————————————————————————–

Efter endt ophold afleveres lejligheden i rengjort stand, ligesom du har modtaget den. Rengøring og vask af sengetøj er ikke inkluderet.
Køkkenet er ikke stort, men veludstyret, så bliver du træt af de mange spændende cafeer og restauranter eller er du blevet inspireret af madmarkedet på Kollwitzplatz torsdag og lørdag er der mulighed for selv at lave mad.

Der er sengetøj, håndklæder, viskestykker mm., vaskemaskine og tørretumbler.

(Ny pris pr. 1. juli 2023) Omkostningerne udgør kr. 2.300 + et depositum på kr. 1.000,- opkræves sammen med brugsafgiften og tilbagebetales til medlemmet, hvis alt er i orden i lejligheden efter brug. Er der mangler, skader på inventar, bortkommen nøgle, mangelfuld rengøring el. lign., trækker vi et erstatningsbeløb fra medlemmets depositum.

Grundrengøring kan tilkøbes for kr. 500. Man skal stadig selv vaske sengetøj og rydde op. Rengøring aftales i god tid forinden, gerne samtidig med indgåelse af låneaftalen.

Ugen går fra mandag kl. 17.00 til næste mandag kl. 11.00.

Afdelingens caretaker i Berlin er danske Bjørn Næsby. Han hjælper dig dernede, hvis du skulle få problemer.

Få inspiration til opholdet på Berlins hjemmeside

Find også links til praktisk info, oplevelser og inspiration på denne danske blog, som er en ikke-kommerciel webside om Berlin:

https://berlinblog.dk

OBS! Der er betaling for parkering i Prenzlauer Berg mandag til lørdag fra kl. 9.00-24.00. I Rykestrasse koster det ca. 1 € pr. time.
Parker eventuelt i den nærmeste betalingsfri zone, der er ca. 20 minutters gang fra lejligheden.
Ring til Lars Knudsen tlf. 35 240 260 for tips om gratis parkering 🙂